پژواک رامسر

آید به سوی ما باز ، هر کار زشت و زیبا!!!

پژواک رامسر

آید به سوی ما باز ، هر کار زشت و زیبا!!!

در سکوت تامل برانگیز مسئولان شهرستان رامسر:

بی احترامی به اصحاب رسانه همچنان ادامه دارد

لطفا ادامه مطلب را مطالعه نمایید

 

 

در سکوت تامل برانگیز مسئولان شهرستان رامسر:

بی احترامی به اصحاب رسانه همچنان ادامه دارد

یقینا اصحاب رسانه نقش موثری در تحولات  اجتماعی و سیاسی دارند و در سیمای مطبوعات چشم اندازهای مجموعه مدیریتی یک شهر ،شهرستان و کشور هدفمند و نقش آفرین می شود.

نقش رسانه ها در آستانه قرن 21 بر کسی پوشیده نیست تا بخواهیم در خصوص آن مقدمه ای بنویسیم و یا به تبیین آن بپردازیم ، چرا که امروزه نمونه ای از آن را می توان در بیداری های اسلامی در خاورمیانه بر شمرد که همچنان ادامه دارد.

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام راحل نیز در آیینه رسانه ها اتفاق افتاد و امروزه رهبری معظم انقلاب نیز با اشراف کامل بر نقش قلم و رسانه و اهمیت اطلاع رسانی در جامعه به مسئولان کشور خطاب می کند که هر مسئولی ، هر اندازه که مسئولیت دارد باید اطلاع رسانی کند.

اما اینجا شهرستان رامسر است ،شهری که بنا به یادداشت یکی از همکاران خبری مان در سال گذشته ، "اطلاع رسانی تعطیل است".

مسئولین شهرمان از رسانه گریزانند و از مطبوعات فاصله می گیرند.

چرایی این امر را می توان در عدم توجه مسئولان شهرستان به رسالت مطبوعات و رسانه و نگاه به اصطلاح ویترینی شان به اصحاب رسانه  برشمرد که هر از چند گاهی به سان بچه یتیمی که گریه سر می دهد نوازش می کنند و در اولین فرصت به صورت کاملا هماهنگ به باد فراموشی سپرده می شود تا باز هم صدای ضجه بشنوند ، تصورمان این است که شاید تکرار این ضجه ها برایشان گوش نواز باشد!

24 خرداد 92 را هنوز در خاطر داریم که مردم وفادار به جمهوریت و اسلامیت کشورمان ایران عزیز چنان استوار در پای صندوق های رای حاضر شدند که دشمن زبون را بسان گذشته مایوس از تدابیر شیطانی خود کردند و برگ زرینی بر افتخارات این کشور افزودند .

در رامسر نیز بنا به مصاحبه فرماندار شهرستان ، مردمانش 100 درصد پای صندوق های رای حاضر و رای خود را در سه صندوق شوراهای شهر و روستا ،میاندوره ای مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری انداختند.

اما این سوال مطرح می شود که در این حضور 100 درصدی مردم  شهرستان رامسر اصحاب رسانه چه نقشی را ایفا کردند و در کجای تشویقات معمول جای گرفتند؟

متاسفانه باید گفت مسئولین ارشد شهرستان حتی با زبان ، از مسئولیت خطیر رسانه در امر هدایت  تشویق مردم به مشارکت در برهه انتخابات سپاسگزاری نکردند در حالیکه با علم بر اینکه که نقش بی بدیل رسانه در آن دوران حماسه آفرین قابل چشم پوشی نبود و در آینده نیز نخواهد بود و حماسه 24 خرداد را به تنهایی تصاحب کرده و نقش رسانه را به کلی فراموش کردند و حتی در زمره داشتن یک لوح تقدیر ناقابل مجاز ندانستند ، امری که در دیگر شهرستان های استان مازندران در همان فردای انتخابات به صورت ویژه  انجام شد و در روز انتخابات و قبل از آن ، جایگاه رسانه به صورت شفاف مورد تبیین قرار گرفت  و از آن استفاده شد.

تودیع معارفه بی سرو صدای فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان رامسر در روزهای اخیر نیز برگ دیگری از مظلومیت اصحاب رسانه می باشد که در کمال بی خبری ،مسئولی را جایگزین فرمانده بازنشسته کردند و  حضور تنها خبرنگار ، آنهم از صدا و سیمای ملی را نیز بر نتافتند و عذر وی را خواستند و به بیرون از جلسه هدایتش کردند.

مگر نه این است که اصحاب رسانه به عنوان بازوان اجتماعی نیروی انتظامی در کاهش جرائم ،معضل اعتیاد و... کمک کار خوبی است ؟

با نادیده انگاشتن وظایف اصحاب رسانه در سپردن مسئولیت های بازدارندگی جرائم در جامعه توسط نیروی انتظامی ،قطعا اولین آسیب آن را خود مردم می بینند و بعدها گریبانگیر خود سبزپوشان نیروی انتظامی نیز خواهد شد.

حال با عنایت به این موضوع افکار عمومی چگونه می تواند  ، بدون اطلاع و شناخت کافی از مسئولین نیروی انتظامی کمک حال آنها باشند و با آنها رابطه ای صمیمی برای بازگویی برخی از واقعیت ها و درد و دلهایی که منجر به کاهش جرائم و برخورد با سارق ،کشف جرم و ... شوند.

در مورد آخر می توان اشاره به برخورد تامل بر انگیز و بازدارندگی خبرنگار شهرستان ، توسط  مسئول کمیته امداد امام خمینی هنگام بازدید از مددجویان به همراه مدیر کل متبوع و خیرین محترم بر شمرد که این نیز در جای خود قابل بررسی است.

در پایان از آنجاییکه که در آستانه 17 مرداد روز شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار قرار داریم از مدیر کل ارشاد اسلامی استان مازندران ،روابط عمومی استانداری مازندران و در راس همه آنها از استاندار مازندران می خواهیم تا رویه فوق را مورد بررسی قرار داده و به مدیران ارشد شهرستان رامسر گوش زد نمایند که رهبر معظم انقلاب فرمودند "مطمئنا در این پاسخ گویی، حقایق شیرین و بسیاری برای مردم روشن خواهد شد و خدمات بزرگی که انجام گرفته است، به مردم گفته خواهد شد. در این پاسخ گویی، مسئولان به کمبودها و نواقصی در کار خود پی خواهند برد که آنها را برطرف خواهند کرد".

 

نظرات 8 + ارسال نظر
منتقم 1392/04/26 ساعت 10:40 ق.ظ

بهرامی دلیل ترستو واضح بگو
هر چی به ضررت باشه نمیذاری دیگه

همه 1392/04/25 ساعت 04:25 ب.ظ

خبرنگاری که نتونه گندکاریهای شورای شهررو انعکاس بده همان خوب که بره دنبال غازچرونی

همه 1392/04/24 ساعت 11:40 ق.ظ

خبرنگارفقط ماچیانی نترس وشجاع

[ بدون نام ] 1392/04/23 ساعت 06:04 ب.ظ

خطرناک‌ترین پهنه‌های ساحلی به لحاظ جریان شکافنده سواحل غرب مازندران است
تلاش محققان برای پیش بینی جریان مرگبار سواحل/ خطرناکترین پهنه ساحلی ایران کجاست
رئیس پژوهشکده علوم دریایی با تاکید بر اینکه جریان‌های شکافنده از مهمترین دلایل غرق شدن انسان‌ها در دریای خزر است، گفت: از آنجایی که وجود جریان‌های شکافنده به حضور موج وابسته هستند، این جریان‌ها در تمام فصول سال وجود دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، جریان شکافنده به جریان‌هایی از آب گفته می‌شود که از ساحل به سوی دریا حرکت می‌کنند. این جریان یکی از مهمترین عوامل غرق شدن انسان‌ها در دریاها است به طوری که 80 درصد عملیات‌های کمکی نجات غریق‌ها مربوط به این پدیده می‌شود.

حرکت این جریان از داخل منطقه خیزاب ساحلی آغاز می‌شود و تا خارج از خط شکست موج ادامه می‌یابد. این جریان‌ موجب می‌شود آبی که موج‌ها به سوی ساحل آورده‌اند را به دریا باز گردانند.

نمونه‌ای از جریان شکافنده که آب از ساحل به سمت دریا باز می‌گردد

جریان‌های شکافنده به شیب ساحل و کنش خیزاب (موج) بستگی دارد و سرعت این جریان معمولا از رکورد سرعت شنای المپیک بالاتر است از این رو حتی بهترین قهرمان شنای المپیک نیز نمی‌توانند بر خلاف این جریان شنا کرده و به طرف ساحل برگردد.

به گفته رئیس پژوهشکده علوم دریایی موسسه ملی اقیانوس شناسی این جریان در کلیه دریاها وجود دارد.

سرعت جریان شکافنده در دریا

دکتر حمید علیزاده- رئیس پژوهشکده علوم دریایی موسسه ملی اقیانوس شناسی در گفتگو با خبرنگار مهر دلیل ایجاد جریان شکافنده را شکست موج در ناحیه ساحلی دانست و اظهار داشت: زاویه برخورد موج به ساحل و شکل بستر از جمله عوامل اصلی ایجاد جریان شکافنده در یک منطقه ساحلی است.

وی با تاکید بر اینکه از عمق 10 متر به بعد جریان شکافنده وجود ندارد، افزود: از آنجایی که وجود جریان‌های شکافنده به حضور موج وابسته است، این جریان‌ها در تمام فصول سال وجود دارد.

علیزاده با بیان اینکه مردم در فصول سرد در آب شنا نمی‌کنند، یادآور شد: معمولا از نیمه خرداد تا اوایل مهرماه که هوا مساعدتر است مردم برای شنا به دریا می‌روند که به دلیل بی اطلاعی از جریان‌های شکافنده دچار حادثه می‌شوند.

وجود جریان شکافنده در دریای جنوب

رئیس پژوهشکده علوم دریایی موسسه ملی اقیانوس شناسی با بیان اینکه جریان شکافنده منحصر به دریای خزر نمی‌شود، اضافه کرد: اتفاقا این جریان در دریای عمان به دلیل صخره‌ای بودن به خوبی قابل مشاهده است ولی به دلیل آنکه مردم کمتر به دریای عمان برای شنا می‎روند کمتر شاهد تلفات هستیم.

تحقیقات موسسه ملی برای پیش بینی جریان‌های شکافنده

وی با اشاره به برنامه‌های این پژوهشکده در زمینه جریان‌های شکافنده خاطرنشان کرد: در این زمینه برنامه‌های تحقیقاتی و اطلاع رسانی را در دستور کار داریم که در بخش اطلاع رسانی به دلیل کمبود بودجه نیاز به همکاری سازمان‌ها و نهادهای اجرایی است.

علیزاده با اشاره به پروژه‌های تحقیقاتی در این زمینه گفت: در بخش تحقیقاتی نیز اقدام به مدل سازی این جریان‌ها به منظور پیش بینی آن کردیم.

وی در این باره توضیح داد: در این مدل سازی به دنبال پهنه بندی سواحل کشور هستیم تا از این طریق میزان خطر پذیری پهنه‌های ساحلی را مشخص کنیم. این امر ما را یاری می‌کند تا همان طور که قادر هستیم تا 72 ساعت آینده وجود موج را پیش بینی کنیم، بتوانیم جریان آب ناشی از جریان شکافنده را تا 72 ساعت آینده پیش بینی کنیم.

رئیس پژوهشکده علوم دریایی ادامه داد: با این پیش بینی قادر خواهیم بود تا نسبت به فراوانی جریان‌های شکافنده در مناطق ساحلی چون ساری و بندر انزلی هشدار دهیم.

خطرناک‌ترین نقاط سواحلی از نظر جریان شکافنده

علیزاده با تاکید بر اینکه مدل سازی جریان‌های شکافنده از بهترین روش‌های هشدار در خصوص این جریان‌ها است خاطر نشان کرد: در حال حاضر این مطالعات در دستور کار قرار دارد و با داده‌های به دست آمده اقدام به ترسیم مدل پیش بینی مکانی جریان‌های شکافنده کردیم.

وی با تاکید بر اینکه با این مدل سازی توانستیم پهنه‌های خطر را در سواحل مشخص کنیم، یادآور شد: بر اساس داده‌های به دست آمده خطرناک‌ترین پهنه‌های ساحلی به لحاظ جریان شکافنده سواحل غرب مازندران است که بیشترین مخاطرات را برای انسان‌ها دارد.

سعید افتخاری 1392/04/23 ساعت 04:39 ب.ظ

آقای بهرامی فک نکن میتونی ملت رو بپیچونی! تا زمانی که این وبلاگت برقراره،هیچکس ول کن داستان برزگر نیست.خب کاری بکن دیگه/

راد 1392/04/23 ساعت 02:53 ب.ظ

برزگر چی شد؟

رامسر زاده 1392/04/23 ساعت 01:11 ب.ظ

بهرامی جان داستان برزگر چه شد؟سازش کردین؟!

دنیای خبر 1392/04/23 ساعت 11:11 ق.ظ

توجه کردین به دنیای خبر هم بی احترامی میشه و جناب بهرامی نادیده می گیرند این بی احترامی رو؟

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.