مدیر عامل شرکت پاسارگاد بتن رامسر اعلام کرد:
لزوم واگذاری معادن شن و ماسه به جهت ارائه خدمات مصالح ارزانتر در رامسر
موج شمال: رامسر غربیترین شهر استان مازندران است که پیش از این سخت سر نام داشت، از سمت شرق با تنکابن، از غرب با چابکسر، از جنوب با رشته کوههای البرز و از سمت شمال با دریای خزر همجوار است.
در رامسر ساخت و سازهای زیادی انجام می گیرد
ولی قیمت مصالح ساختمانی نسبت به شهرهای اطراف بسیار گرانتر است که شاید یکی از
مهترین دلایل آن فقدان منابع شن و ماسه می باشد.
در برخی از اوقات اگر به اطراف خیابان های اصلی شهر برویم افرادی با وانت و کامیونت نسبت به فروش بلوک که از شهرهای دیگر به رامسر آمده اند اقدام می کنند و این نشان می دهد که قیمت مصالح ساختمانی شهرستان رامسر به شهرهای اطراف اختلاف فاحشی دارد.
با این مقدمه به سراغ مدیر عامل شرکت پاسارگاد بتن رفتیم و از نزدیک در خصوص علل گرانی مصالح ساختمانی در رامسر با وی به گفتگو نشستیم.
علینقی نیک نهاد مدیر عامل شرکت پاسارگاد بتن در این خصوص گفت:استارت کارخانه پاسارگاد بتن در سال 1388 با همکاری و مشارکت بانک ملی شهرستان رامسر زده شد که جا دارد از زحمات آقایان ویسی مدیریت وقت حوزه بانک ملی تنکابن و رامسر که در حال حاضر به پشتوانه تجربه ،تعهد و تخصص بالای خود ، مدیریت بانک ملی استان مازندران را دارا می باشد و جلیل وند مدیریت وقت شعبه مرکزی بانک ملی رامسر که ایشان نیز در حال حاضر مدیریت حوزه بانک ملی تنکابن و رامسر را دارا می باشند تقدیر و تشکر ویژه داشته باشم.
وی با اشاره به اینکه حدود 40 نیروی کار در مجموعه پاسارگاد بتن مشغول فعالیت می باشند گفت:در سال 1389 این کارخانه با ظرفیت 5 دستگاه کامیون میکسر حمل بتن آماده و همچنین یکدستگاه پمپ دکل انتقال بتن و یک دستگاه پمپ ثابت انتقال بتن شروع به فعالیت نمود که در حال حاضر این ظرفیت به 8 دستگاه کامیون میکسر و 3 دستگاه پمپ دکل انتقال بتن در سایز های مختلف و با ظرفیت تولید روزانه 800 متر مکعب بتن آماده استاندار مشغول به تولید در جهت ارائه محصول با کیفیتی بالا در خدمت همشهریان گرامی و شهرهای اطراف می باشد.
نیک نهاد افزود: این شرکت نهایت تلاش خود در جهت ارائه محصولی استاندارد و با کیفیت مرغوب را انجام داده و در این خصوص با تجهیز آزمایشگاه بتن در داخل مجموعه و آنالیز روزانه مواد و محصول تولید شده موفق گردیده است که کلیه استانداردهای ملی در این خصوص را اخذ کند که از جمله 9001:2008 ISO و همچنین 10004 :2010 ISO می باشد.
وی همچنین در خصوص مشکلات موجود در این بخش در شهرستان رامسر را ،فقدان معدن شن و ماسه اعلام کرد و اظهار داشت: با واگذاری معادن شن و ماسه به علاقه مندان مردم عزیز این شهرستان و همچنین واحد ها تولیدی ما ، دیگر مجبور نمی شوند با هزینه بالا نسبت به تهیه مصالح از شهرستان های مجاور از جمله کلاردشت و مرزن آباد و... که فاصله ای حدودا 100 کیلومتری را داشته باشند اقدام نمایند که این فاصله زیاد سبب افزایش هزینه تولید گردیده و در یک نگاه ملی نیز سبب مصرف سوخت بالا می شود.
نیک نهاد در پایان گفت:جا دارد از مسئولین محترم از جمله فرماندار عزیز ،امام جمعه محترم ،ریاست اداره صنعت ،معدن و تجارت ،ریاست محترم اداره محیط زیست شهرستان و دوایر راهنمایی و رانندگی و پلیس راه تشکر و آرزوی توفیق روز افزون را برایشان داشته باشم.
چرا شرکت رانت ها را در شن وماسه اعلام نمیکند من که نمیدانم انها که کار در این رشته هستند اعلام کنند